* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens | Dutchweek

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Tijdens de reis

Herkenbaarheid
Alle touringcars van de Winterliner zijn duidelijk herkenbaar aan stickers van de Winterliner welke aan de zijkant van de bus zijn geplakt. Let ook op je busnummer. Er vertrekken vaak meerdere bussen van de Winterliner naar de sneeuw.

Eten en drinken
De meeste touringcars van de Winterliner zijn voorzien van een mini-bar. De bar voorziet in koffie, thee, soep, en gekoelde frisdranken. De dranken dienen in de touringcar contant te worden afgerekend. Neem daarom voldoende kleingeld mee. In de touringcar wordt geen eten verkocht. Uiteraard kun je dit wel zelf meenemen.

Bij nachtpendels is de bar gesloten van 0.00uur tot 06.00uur.

Alcoholische dranken
Het is ten strengste verboden om sterk alcoholische dranken in de touringcar mee te nemen. Bij misbruik van alcohol kan de toegang worden ontzegd. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien zijn voor eigen rekening.

Muziek en film
Tijdens de reis wordt er rustige achtergrondmuziek gedraaid. De muziek zal tot uiterlijk 0.00uur worden gedraaid.
Om de reis voor iedereen aangenaam te houden zijn portable radio’s  of MP3 spelers met boxen niet toegestaan. Uiteraard met oortelefoon is het geen probleem, zolang andere passagiers er geen hinder van ondervinden.

De ondernemende touringcarmaatschappij zal voor zowel de heen- als terugreis voor passende films zorgen. Na 0.00uur zullen er geen nieuwe films meer worden gedraaid.

Stops onderweg
Afhankelijk van de reisduur en de drukte onderweg wordt er regelmatig gestopt. Je hebt dan even de tijd om de benen te strekken, een sigaretje te roken of voor een toiletbezoek. 

Voor een eetstop wordt er langer stilgestaan (niet bij de Mini Ski). De chauffeur zoekt een geschikte eetlocatie langs de snelweg. In de meeste gevallen zijn dit zelfbedieningrestaurants. Dit soort restaurants zijn over het algemeen vrij druk en duur.

De tijdsduur van de stops onderweg worden vooraf door de chauffeur gecommuniceerd.

Zorg dat je op tijd weer terug bent bij de touringcar. Let op het busnummer. De touringcar wacht namelijk niet. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien zijn voor eigen rekening.

Toilet
Alle touringcars zijn voorzien van een toilet aan boord. Wij willen je vragen deze uitsluitend te gebruiken bij dringende noodzaak. Het is mogelijk dat het toilet wordt gesloten wanneer de tank vol is. De tank van het toilet is namelijk beperkt en kan niet overal worden geleegd vanwege Europese Milieuwetgeving.

Het kan voorkomen dat bij korte ritten (lees transfer of Winterberg) er een mini-bus/taxibus wordt ingezet. Deze zijn dan niet voorzien van toilet.

Wij zullen onderweg voldoende toilet- /rookstops houden.