* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Touringcargrootte

De Winterliner beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark. Wij hebben bussen voor 20 personen tot luxe touringcar dubbeldekkers voor maar liefst 92 personen. Voor iedere bestemming en groepsgrootte hebben wij een goedkope bus of touringcar beschikbaar. Ook kunnen wij iedere bus of touringcar ombouwen naar Comfort Class, Royal Class of First Class. Wij leggen je graag het verschil in comfort uit.

Uiteraard kunnen wij de touringcars en bussen uit ons wagenpark combineren zodat wij iedere groepsgrootte kunnen vervoeren. Ook voor grote hoeveelheden bagage hebben wij voldoende mogelijkheden. De touringcars worden voorzien van een skibak of aanhangwagen. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de hoeveelheid bagage.


Alle bussen en touringcars worden bestuurd door ervaren chauffeurs in de wintersport. Zij rijden iedere winter door de Alpen en het Sauerland en kennen de omstandigheden als geen ander. Terwijl jullie al tijdens de reis genieten van jullie wintersport brengen wij je graag vlot, maar vooral veilig naar jullie wintersportbestemming.