* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Studenten

Natuurlijk ga je tijdens je studie op wintersport! Belangrijk is dat de wintersportreis voor jouw studievereniging en vriendengroep zo goedkoop en voordelig mogelijk moet zijn. Zowel de accommodatie, de skipas, maar zeker ook de busreis moeten scherp geprijsd zijn, zodat al jouw vrienden of mede studenten van jouw jaarclub of studievereniging mee gaan. Onze touringcars rijden naar iedere wintersportbestemming in Oostenrijk, Frankrijk, Italie en Duitsland.

Wil jij met een grote groep vrienden of studiegenoten gaan skien of snowboarden? Winterliner is de specialist in het vervoer met de bus naar alle wintersport bestemmingen in Europa. Wij bieden voor groepen vervoer op maat. Wil je een dag of misschien een weekend of zelfs een volle week skien of snowboarden? Voor de Winterliner maakt het niet uit. Wij brengen jullie graag voor een zeer scherpe prijs.

De Winterliner beschikt over low-budget, maar ook zeer luxe Royal Class touringcars. Wij beschikken over ieder type touringcar, zodat wij altijd een passend voorstel kunnen doen die past bij jullie budget. Wij zijn gespecialiseerd in grote groepen en bieden hiervoor diverse touringcars. De kleinste touringcar is voor 30 personen en de grootste tot maar liefst een dubbeldekker voor 89 personen. Uiteraard hebben wij van ieder type touringcar meerdere er staan.

Ga met de Winterliner op wintersport en vraag direct een offerte aan: offerte aanvragen