* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens | Dutchweek

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Arrangement

Vanaf 15 personen organiseren wij graag jouw wintersportreis. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat en willen jouw natuurlijk brengen met een van onze luxe touringcars. Wij kunnen de reis helemaal compleet aanbieden. Precies zoals jij dat zelf wilt. Een dagreis, weekendtrip, weekreis of mini-ski. Alles is mogelijk.

Wij bieden je diverse hotels, appartementen en chalets in de Alpenlanden en het Sauerland.

Eén of meerdere dagen met vrienden, bedrijf, vestiging of afdeling op wintersport? Een leukere vakantie of bedrijfsuitje bestaat er niet! Je gaat wellicht ieder jaar op wintersport, waarom dan niet met vrienden en / of collega’s samen in de bus?

Door onze jarenlange ervaring met verschillende reisorganisaties, vinden wij voor jullie groep de meest geschikte locatie voor een unieke wintersportvakantie. Door onze professionele contacten in Nederland en ter plaatse kunnen wij je voorzien van:
- vervoer per luxe touringcar
- hotel, appartement, chalet, jeugdherberg
- liftpassen
- materiaalhuur (ter plaatse of uit Nederland)
- lessen
- verzekering (Allianz Global Assistance)
- avondprogramma’s (fakkeltocht, rodelavond, après-ski)
- verzorging onderweg
- chaletcatering

Winterberg?
Een ideaal alternatief voor een bedrijfsuitje is een wintersportreis naar Winterberg (Sauerland). Deze low-budget bestemming is sterk in opkomst en investeert ieder seizoen miljoenen om het de wintersporter zo aangenaam mogelijk te maken. Het grote voordeel van Winterberg is de prijs en reisafstand.

Door de reisafstand zijn weekendreizen (zonder vrije dagen) heel goed mogelijk. Op vrijdag een het einde van de middag rijden wij onze touringcar voor. Slechts 4 uur later sta je in het hotel. Je kunt op zaterdag en zondag de hele dag skiën. Dagreizen organiseren wij, evenals 2 dagen skiën met 1 overnachting.

Offerte aanvragen
Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat. In overleg bespreken wij de wensen en verwerken dit in de offerte. Wij hebben als streven om de offerte binnen drie werkdagen naar je te mailen.